Supergemakkelijk cartridges bestellen bij Epson

Frequente lezers van de Primaire Berichten hebben in de afgelopen jaren al heel wat gezeur moeten verstouwen. Grote bedrijven die slechte diensten leveren, worden ongenadig afgemaakt (denk aan de ervaringen en aanvaringen met Sony, Rabobank, ING, Greenwheels, Triodos – veel banken trouwens…, UPC, en zoek de rest maar op in mijn archief).

Als je een bedrijf juist een veer in de reet wilt steken, moet je oppassen dat je je geloofwaardigheid als blogger niet verliest. Daarom wil ik jullie uiterst voorzichtig mededelen hoe onstellend gemakkelijk en gebruiksvriendelijk je cartridges voor een Epsonprinter kunt bestellen.

Enige tijd geleden hebben wij een Epson DX4050 (inkjet kleurenprinter) gekocht. Voor een prikkie trouwens, maar bij inkjetprinters zit het hem niet in de prijs van de printer, maar in die van de inktcartridges die vrij spoedig opraken. Als je cartridges bijna op zijn, krijg je bij onze Epsonprinter een schermpje te zien waarmee je direct online nieuwe cartridges kunt bestellen. Je doorloopt een eenvoudig bestelproces en twee dagen later heb je de cartridges in huis en kun je weer lekker printen! Bij onze eerste bestelling kregen wij trouwens zomaar 5 euro korting.

Cartridges bestellen bij Epson - Print dialoog

Zo wil je online aankopen doen!