Week 13: Waar staan we nu?

Het is alweer een tijdje stil op greut.nl. De vaste lezers begonnen te bellen en te mailen. Lig je nog in bed? Train je al voor de marathon? Als zieke ben je gerechtvaardigd om over jezelf in meervoud te spreken. Dus: Week 13: Waar staan we nu?

De laatste weken is de progressie minder duidelijk dan in de periode ervoor. Wonderbaarlijk, maar ik kan bijvoorbeeld nog steeds niet mijn eigen sokken aantrekken. Bij deze temperaturen draag ik overigens niet zoveel sokken. Gisteren ben ik begonnen om buiten met 1 kruk te lopen. Omdat mijn fysio wel erg voorzichtig is, ben ik onlangs ook gewoon op de fiets gestapt, en dat reed prima.

Ik doe veel aan fysiotherapie. Deze week ga ik er 4 keer naar toe en dan train ik 2 uur per dag. Het zijn allerhande oefeningen op de vloer en op de cardio- en fitness-apparatuur. Als ik na die twee uur thuiskom stort ik in en lig ik een uur op bed bij te komen. Maar de dag erop kan ik er weer met volle energie tegenaan.

Vorige week ben ik begonnen met werken. Met thuiswerken weliswaar. 2 uur per dag weliswaar. Momenteel bekijk ik een tool voor het genereren van Javascriptdocumentatie (ik neig naar JSDoc – heb je nog tips?). Volgende week wordt het thuiswerken (op advies van de bedrijfsarts) opgebouwd naar 4 uur per dag.

Volgende week woensdag mag ik weer een dag naar Assen. De operatie is dan 3 maanden geleden en de arts en ik willen graag weten waar we staan. Zo staan en lopen we wat af.