Exit ING Card Classic

In maart liep ik te vloeken op mijn ING credit card. Deze maand had ik opnieuw een voorval waarbij een betaling door mij met mijn credit card niet geaccepteerd werd. Ditmaal had het een blokkade van mijn Backpack-account tot gevolg.

Dit was de druppel. Even bellen met ING Card. Ik kreeg een slimme tante aan de lijn die mij wist te verklaren dat dit kwam doordat ik vroeger een E-go credit card had die later is omgezet in een ING Card. Met die E-go credit cards schijnt nogal veel fraude gepleegd te zijn en daarom viel mijn kaart onder een strenger controleregime.

Enige oplossing: kaart opzeggen en een andere nemen. De ING-dame wist er wel één voor mij: de ING Card Platina, voor 60 euro per jaar! Ja, toedelidokie, dat feest gaat natuurlijk niet door, uitzuigers!

Gelukkig bleken diezelfde kaartboeren van de ING ook een een flutkaartje voor 10 euro in de aanbieding te hebben. Die heb ik nu maar besteld. Maar als daar ooit één enkele internetbetaling niet mee zal slagen is het definitief Schluss voor de ING!