Eén zetel onder je luie krent is genoeg!

Uit de mail opgevist:

Zoals de meesten bekend is, bestaat binnen het Europees parlement een ingeburgerd gebruik als gevolg waarvan één week per maand het volledige Europese parlement met alle medewerkers en een bijna komplete kantoorinventaris verhuist van Brussel naar Straatsburg. De enige reden hierachter is dat Frankrijk dit zo graag wil. 99% van de rekening – op jaarbasis ongeveer 200 miljoen euro – wordt toch betaald door de andere aangesloten landen.

Thans hebben een aantal europarlementsleden van verschillende partijen en uit verschillende landen een actie op touw gezet om aan deze belachelijke geldverspilling een eind te maken. Zij hebben hiervoor één miljoen handtekeningen nodig zodat dit onderwerp op de agenda van de Europese commissie kan worden gezet.
Binnen 2 dagen zijn er een kleine 25000 handtekeningen binnen maar dit moeten er dus één miljoen worden. Momenteel zijn het er al ruim 193452.
Surf daarom naar: www.oneseat.eu en zet je handtekening zodat we met zijn allen een eind maken aan deze waanzinnige geldverspilling.

    » Het Europees Parlement zou in Brussel gevestigd moeten zijn