Foto van de week – Ronde 3

Oplossing ronde 2: De foto is gemaakt in Reigate (ten zuiden van Londen) bij de uitlatenhandel van Mr. Exhaust! Gezien de overdreven groene reclameborden moeten de uitlaten wel uit koper vervaardigd zijn. Immers, Engelsen maken nooit iets schoon, dus na 3 weken is zo’n glimmende koperuitlaat volledig groen geworden.

Wat is dit voor toren?Michiel zat het dichtst bij de oplossing. De 5 punten zijn voor hem, maar omdat zijn antwoord niet helemaal juist was én omdat hij Google in plaats van zijn gezond verstand gebruikte, wordt er 1 punt in mindering getrokken.
    De strijd om het origineelste antwoord ging tussen de inzendingen van Jan “de deegroller” Peter en Peter “uitlaatgabbers” B. Omdat niemand weet wat “pumping iron” nu weer voor bedenksel is, gaan de 3 punten naar Jan Peter en 2 naar PeterB.
    Het kunststof machinegeweer van jr is wellicht een handige tip voor de Britten, maar valt buiten de scope van deze prijsvraag: 2 punten. Met knotsen en vinyl kon de jury niet veel: 1 punt per inzending is daarom al een royale beloning. De overige inzenders krijgen de kous over de kop, maar worden van harte uitgenodigd om mee te draaien in de kermis van Ronde 3:

Leg je foto-albums van je vakanties naar Irak en Mozambique op tafel, want de vraag luidt:

    Van welke toren is hier de top zichtbaar?

De stand na 2 rondes:
6 – h
5 – peterB
4 – anja / Michiel
3 – Jan Peter / sjors greuter jr

    » Ronde 2
    » Ronde 1