Foto van de week – Uitslag Ronde 4

Nu Jan Peter indirect schuld bekend heeft en zichzelf bovendien gediskwalificeerd heeft door met drie antwoorden op 1 vraag te komen, kunnen we tot de orde van de dag overgaan en de punten gaan uitreiken voor ronde 4.

Het juiste antwoord was Groenland en Anja had dat “zo gezien”. Het goede antwoord was namelijk gewoon op deze site te vinden, en wel in Strumses reisbeschrijving over New York. Desalniettemin voor Anja 5 overwinningspunten!

Hoewel sjors greuter jr vooral zelf veel lol gehad moet hebben met zijn “ijsigpretpalijseilandje”, gaf hij onmiskenbaar het origineelste antwoord van ronde 4: 3 ijzige punten erbij! h zat er met haar “ijsland” hopeloos naast (immers IJsland is groen en Groenland bestaat uit ijs). Toch sleept zij – samen met PeterB en Jan Peter de restpunt in de wacht. Omdat Primaire Berichten geen 1/3 punten kan uitreiken wordt dit – eenmalig – naar boven afgerond.

Aldus, de stand na 4 rondes:
9 anja / Jan Peter
7 h
6 PeterB / sjors greuter jr
5 Michiel
3 marcella

Morgen (Update: sorry, dit wordt ietjes later…) ronde 5: met de laatste vraag van deze lenteprijsvraag! Let op: in de bijbel staat reeds geschreven dat de eersten de laatsten zullen zijn.

    » Ronde 4
    » Ronde 3
    » Ronde 2
    » Ronde 1