Opnieuw gelijkspel voor Tom

Opnieuw kwam FC Tom niet verder dan een gelijkspel. In Perm stokte tegen middenmoter Amkar het scoreverloop bij 3-3. Deze stand was al bij rust bereikt. Eén van de weinig positieve zaken was dat Tom terugkwam van een 3-1 achterstand.

Rond het eindsignaal was er een akkefietje met trainer Petrakov. Deze zou om een rode kaart gevraagd hebben voor een gevaarlijk inkomende Amkarspeler, waarop de trainer van Amkar, Rasjid Rachimov, verhaal kwam halen bij Petrakov. Op de persconferentie wilde Petrakov er verder geen woorden aan vuil maken. Wel beklaagde hij zich erover dat scheidsrechter Sergejev zich wel erg als een thuisfluiter opstelde.

Inmiddels blijft Tom met 7 uit 6 vaststeken in de middenmoot. Volgende week komt Zenit van trainer Dick Advocaat op bezoek en is het alle hens aan dek!

Update 25 april
Petrakov biedt op de website van FC Tom aan scheidsrechter Sergejev zijn excuses aan voor de onterechte beschuldiging. Wel wijst hij er nogmaals fijntjes op dat Amkartrainer Rachimov een ‘ongecensureerde scheldkannonade’ afstak in de zone van de Tom-dug-out.