Tom mazzelt met gelijkspel

FC Tom kwam vandaag goed weg met een gelijkspel (1-1) in eigen huis tegen FC Saturn. Vooraf had Tom nog rekening gehouden met een eenvoudige overwinning, maar toen de gasten in de tweede helft op 0-1 kwamen, werd het nog knap lastig. Gelukkig wist de Kroatische huurling Weinz een kwartier voor de tijd de gelijkmaker binnen te schieten.

Trainer Petrakov vond de 1-1 een logische uitslag, maar verzuimde niet zijn keeper Parejko een veeg uit de pan te geven: “Hoewel ik Parejko hoog aansla, had hij die bal van 30 meter niet door hoeven laten.” Ook invaller Tarasov, die in al de 10e minuut in het veld mocht opdraven voor de geblesseerde Koeltsji, kreeg een weinig bemoedigende analyse van zijn trainer te horen: “Tarasov deed natuurlijk erg zijn best, maar Koeltsji is Koeltsji en Tarasov is Tarasov…”

Verdediger Katynsoes wist wel waar de schoen wrong: “We hadden vaker op doel moeten schieten.”