Tom pakt Lokomotiv en vaart wel

Na wekenlange beloftes en series grootspraak was het vorige week eindelijk raak! In een doelpuntrijke wedstrijd zette FC Tom de conducteurs van Lokomotiv Moskou met 4-2 opzij. In de midweek werd vervolgens eersteklasser Belgorod na strafschoppen uit het bekertoernooi gewipt, terwijl afgelopen weekend verdienstelijk gelijk gespeeld werd, uit tegen FC Ximki.

Uit het wedstrijdverslag op de site van Ximki: “1 juli is een bijzondere dag in de geschiedenis van de mensheid. Deze dag heeft ons beroemde personen opgeleverd, zoals de voetballer Ruud van Nistelrooy, de filosoof Leibniz en het populairste meisje van de wereld (volgens zoekmachine Yandex), Pamela Anderson. Al deze mensen vierden hun verjaardag op verschillende plaatsen op deze aardbol (misschien met uitzondering van Leibniz) en konden zich niet voorstellen dat tegelijkertijd, in het verre Rusland, op het veld van Stadion Rodina, het er op het scherpst van de snede aan toeging tussen Ximki en Tom“.

FC Tom staat nu verdienstelijk in de middenmoot, maar het gat met Zenit en Spartak Moskou groeit. Het team van Dick Advocaat won een lastige uitwedstrijd en staat nu zelfs alleen aan kop!