Tour de Fin

De Tour de Primair is verreden, de winnaars en verliezers zijn bekend geworden. Team runters heeft volgens verwachting onze Rondemaster league gewonnen. Met een overtuigende 318e stek in de overall ranking heeft hij onze league met vlag en wimpel vertegenwoordigd!

En fikse tegenvaller had Star Genesis te verwerken. Vorige week bivakkeerde dit sterrenpeleton nog op de tweede plek, nu zijn zij weggezakt naar de roemloze zesde positie. Ligt er een heuse hongerklop of wellicht gewoon een vakantie te zwaar op de maag?

Moraal was er met name voor Strumse die de massasprint op de Sjamps Elizee nagenoeg juist voorspeld had en daarmee de 65e plaats in het dagklassement voor haar rekening nam.

Onze eigen Jakob Piil verraste vriend en vijand met een uitermate zwak optreden. Flater van de maand was wel de overwinning van Piil in de etappe naar Marseille op het ongelegen moment toen Piil in het team Piil ontbrak… Mede hierdoor wisten de runners up joeyjvoermans en Mausbox Cyclingteam zich tamelijk onbedreigd op het niet al te brede podium van onze league.

Algehele malaise tenslotte voor Spruch. Deze vriend van Dlask heeft veel verstand van veldrijden, maar het gladde asfalt van de Tour gaat hem duidelijk nog iets te snel.

Einduitslag Rondemaster 2003 - League Tour de Primair